Maatvoering

De maatvoering van uw constructie is zeer flexibel. We werken met modules van 180cm tot 450cm vrije overspanning. 

Zowel een vierkant, rechthoek, L-vorm als U-vorm zijn mogelijk. 

Afhankelijk van de beschikbare plaats in uw tuin, de nodige binnenruimte, de stand van de zon en de inplanting t.o.v. uw huis maken we samen de perfecte opstelling.

Previous
Next

Materiaalkeuze

Aluminium structuur

De aluminium structuur wordt gelakt met een hoogwaardige poedercoating. 

We werken met 2 standaard kleuren: zwarte structuren in RAL 9011 en witte structuren in RAL 9016. Andere RAL kleuren zijn op aanvraag steeds mogelijk.

Dichte zijwanden

De dichte zijwanden kunnen in verschillende materialen worden afgewerkt. Voor een natuurlijke en warme uitstraling bieden we Thermowood in verschillende soorten. Maar ook een strakke witte of gekleurde look is mogelijk. En als het net iets meer mag zijn is zelfs natuursteen een optie.

De wanden worden naar keuze enkelzijdig (voor bijvoorbeeld bergruimtes) of dubbelzijdig beplankt. De binnenwanden bekleden we met afgewerkt of overschilderbare panelen.

Deuren

Uw bergruimte of tuinhuis kan voorzien worden van een draaideur of een ruime schuifdeur. Afhankelijk van de opstelling en nodige doorgang bespreken we met u de beste mogelijkheden.

Vloer

In de OPUS en CURA zit een geïntegreerde geïsoleerde vloer. Een hoogwaardige vinyltegel of een massief houten parketvloer, de kleuren en afmetingen zijn eindeloos.

Glaswanden

In het model FUERA werken we met een volglas schuifsysteem. Ze zijn eenvoudig in gebruik dankzij de automatische meeneemfunctie voor de schuifpanelen.

Voor de modellen OPUS en CURA werken we met schuifwanden in dubbel geïsoleerd glas zodat een perfecte klimaatbeheersing kan worden gewaarborgd.

Airco & verwarming

Om heel het jaar door een aangename temperatuur in uw kantoor of woning te behouden kunnen we, naast uiteraard een optimale isolatie, een multifunctionele airco/verwarmingsunit plaatsen.

Met een infra-rood verwarmer in uw poolhouse of tuinlounge blijft het ook hier aangenaam in de koudere seizoenen of tijdens een kille zomeravond.

Screens

Toch graag even de zon weghouden? Dan zijn onze screens de perfecte oplossing. Verkrijgbaar in diverse kleuren.

Meer weten over de mogelijkheden?

Kom dan langs bij onze showroom of contacteer ons vrijblijvend, we helpen je graag verder!